Število obiskov: 496824
Četrtek, 13.05.2021, 08:07:16
 
 
 

 

SPLETNA TRGOVINA OPTIKE AUER – VSEZAOCI.SI - Sončna in korekcijska očala, kontaktne leče, ...


SPLETNA TRGOVINA OPTIKE AUER – VSEZAOCI.SI


AUER OPTIKA, DENIS AUER s.p.
Spodnji Slemen 11 / J, 2352 Selnica ob Dravi
E-pošta: info@vsezaoci.si , denis@vsezaoci.si    
www.vsezaoci.si   


Optika Auer d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1996. Z 14 letnimi izkušnjami poskušamo biti vodilni na trgu in slediti trendom optike. Nudimo velik spekter korekcijskih okvirjev in sončnih očal vodilnih svetovnih proizvajalcev. Ponudbo nenehno osvežujemo in dopolnjujemo in poskušamo v vsakem trenutku imeti na razpolago korekcijski okvir ali sončna očala za vsakogar. Prav tako prodajamo kontaktne leče in tekočine vseh vrst. V naši sodobno opremljeni okulistični ambulanti, ki se razteza kar na 75 kvadratnih metrih opravljamo v povezavi z Zdravstvenim domom Dr. Adolfa Drolca v Mariboru okulistične preglede za očala in kontaktne leče.


Ker sledimo trendom smo ustanovili tudi internetno trgovino www.vsezaoci.si , kjer bomo strankam poskusili ponuditi nekaj več, kot lahko dobijo drugje. Nižje cene, velik spekter optičnih proizvodov, hitra dobava in vrhunska usluga. Kot prvi na slovenskem tržišču bomo v internetni trgovini ponudili korekcijska očala, kjer boste lahko po vaši dioptriji že brezplačno, zraven okvirja prejeli tudi vstavljena korekcijska stekla. Vsa stekla so skrbno izbrana in primerna za izbrane okvirje. Ker pa se zavedamo da želite za vaše oči nekaj več, boste imeli na voljo izbiro korekcijskih stekel vodilnih proizvajalcev, kot so Carl Zeiss, Essilor, Rodenstock, Hoya ter drugih in to po zares nizkih cenah.


Člani Sindikata vojske, obrambe in zaščite (SVOZ) so v Spletni trgovini Optike Auer www.vsezaoci.si deležni sledečih ugodnosti in popustov:  • 10 % popust za nakup vseh artiklov oziroma izdelkov.      


V primeru, da želite izkoristiti omenjeni 10 % popust v Spletni trgovini www.vsezaoci.si , morate v polje »KODA ZA POPUST« vpisati SVOZ !


  Sindikat Svoz

Sindikat vojske, obrambe in zaščite | Vse pravice pridržane | 2021
Kontakt: info@svoz.si
Zapri
Zapri
Izkaznica SVOZ
X
Naziv
Sindikat vojske, obrambe in zaščite
Naslov
Vojkova cesta 55, 1000 Ljubljana
Kontakt
info@svoz.si
Davčna številka
80085776
Matična številka
2021242000
Šifra dejavnosti
S94.200 - Dejavnost sindikatov
TRR
SI 56 6100 0000 0110 733
odprt pri Delavski hranilnici